Organizaţia PNL Nehoiu a trecut la PMP

Organizaţia PNL Nehoiu a trecut la PMP, se arată într-un comunicat de presă semnat de doi parlamentari PMP, deputatul Adrian Mocanu şi senatorul Dorin–Valeriu Bădulescu.

685 afișări
Imaginea articolului Organizaţia PNL Nehoiu a trecut la PMP

Organizaţia PNL Nehoiu a trecut la PMP

”Începând de vineri, 30 martie, Organizaţia PNL Nehoiu, în frunte cu preşedintele şi consilierul orăşenesc Radu Bularcă, a trecut la PMP. 17 din cei 20 de membri ai biroului executiv orăşenesc şi 120 de membri de partid au decis să dea curs invitaţiei noastre de a unifica dreapta într-o singură forţă care să acţioneze pentru binele cetăţenilor. Noi luptăm pentru obiective cu adevărat importante, proiecte în jurul cărora avem siguranţa că ni se vor alătura mai mulţi colegi de dreapta”, se arată în comunicatul PMP.

Potrivit sursei citate, unul dintre obiective este revenirea la alegerea primarilor în două tururi, ”întrucât acest lucru conferă legitimitate actului de guvernare locală”.

”PMP este singurul partid care face opoziţie faţă de actuala guvernare şi care are curajul de a spune lucrurilor pe nume. Este momentul în care trebuie să arătăm că politica este altfel şi îi aşteptăm lângă noi şi pe ceilalţi colegi care vor să se alăture acestui demers”, se mai arată în comunicatul celor doi parlamentari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici