Ovidiu Raeţchi (PNL): PSD îşi admite incompetenţa; Premierul să spună dacă sunt bani de salarii şi pensii

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a declarant, sâmbătă, că prin declaraţia lui Eugen Nicolicea PSD admite "incompetenţa la guvernare", cerându-i public premierului Mihai Tudose să comunice dacă sunt probleme cu banii pentru salarii şi pensii.

453 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Raeţchi (PNL): PSD îşi admite incompetenţa; Premierul să spună dacă sunt bani de salarii şi pensii

Ovidiu Raeţchi (PNL): PSD îşi admite incompetenţa; Premierul să spună dacă sunt bani de salarii şi pensii

“Prin declaraţia lui Eugen Nicolicea, PSD admite că inclusiv asigurarea banilor de pensii şi salarii reprezintă o provocare pentru actualul guvern. Este un uriaş regres, în condiţiile în care banii de salarii şi pensii nu au mai fost în pericol în ultimii ani. Logica partidului lui Dragnea - autostrăzile pot să aştepte - este inacceptabilă pentru orice stat care doreşte dezvoltare”, a declarat deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Autostrăzile sunt "o prioritate de guvernare”, pentru dreapta, a spus Raeţchi, susţinând că implică o creştere economică, generează locuri de muncă şi stimulează investiţiile.

“Practic, prin afirmaţiile făcute, PSD îşi recunoaşte incompetenţa la guvernare: dacă acesta este singurul lucru pe care poate să îl facă PSD - să asigure banii de pensii şi salarii - atunci România a ajuns din nou la începutul anilor 1990, la economia de subzistenţă. Partidul condus de Liviu Dragnea vrea să ţină România dependentă de stat, de ajutoare sociale şi pomeni electorale”, a completat deputatul”, a spus liberalul.

Ovidiu Raeţchi i-a cerut public premierului Mihai Tudose să spună dacă Executivul are probleme în a asigura banii pentru pensii şi salarii.

"Îi cer public premierului Tudose să ne comunice dacă există probleme cu banii de pensii şi salarii, aşa cum putem înţelege din afirmaţia domnului Nicolicea. De asemenea, îi solicit domnului ministru Cuc să explice opiniei publice dacă declaraţia domnului Nicolicea anunţă o nouă schimbare a programului de guvernare PSD şi o renunţare la construcţia de autostrăzi”, a spsu Ovidiu Raeţchi..

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a afirmat că priorităţile social-democraţilor sunt salariile şi pensile, iar autostrăzile "pot să mai aştepte”, susţine Ovidiu Raeţchi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici