Paleologu: Mi-e teamă că legând reforma Bucureştiului de reorganizarea ţării rămâne treaba nefăcută

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu consideră că reforma administrativă a Capitalei nu ar fi trebuit legată de reorganizarea ţării, el exprimându-şi temerea că astfel este posibil să rămână "treaba nefăcută".

217 afișări
Imaginea articolului Paleologu: Mi-e teamă că legând reforma Bucureştiului de reorganizarea ţării rămâne treaba nefăcută

Paleologu: Mi-e teamă că legând reforma Bucureştiului de reorganizarea ţării rămâne treaba nefăcută (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Mi-e teamă că legând reforma Bucureştiului de reforma întregii ţări şi apoi de reforma Constituţiei o să rămânem cu treaba nefăcută", a declarat Paleologu, la Europa FM.

Vicepreşedintele PDL a spus că, din păcate, toată discuţia privind reforma Bucureştiului a fost "hiper-personalizată, de parcă ar fi fost vorba de persoana Elenei Udrea aici".

"Ori, e o treabă mult mai serioasă decât o persoană care, aşa zicând, ar fi vrut să fure toţi banii bucureştenilor. Sunt convins că există o majoritate de bucureşteni care şi-ar dori o schimbare a Bucureştiului. Dar atunci când totul este un meci între Chiliman şi Udrea, n-ai, n-ai cum...", a adăugat Theodor Paleologu.

Referendumul din Capitală nu va mai avea loc, proiectul referitor la abrogarea hotărârii privind organizarea consultării populare din 26 iunie fiind aprobat, vineri seară, de consilierii municipali cu 34 de voturi "pentru", unul "împotrivă" şi o abţinere. Şedinţa CGMB pe această temă a avut loc în urma întâlnirii de vineri dimineaţă dintre şeful statului, primarul general Sorin Oprescu, primarii de sectoare şi liderii de grup din consiliu.

PDL Bucureşti susţine decizia de renunţare la referendumul legat de Capitală, a declarat, vineri, preşedintele organizaţiei, Elena Udrea, arătând că, după reorganizarea administrativ-teritorială a ţării, va fi nevoie de o lege care să reglementeze situaţia Bucureştiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici