Paleologu nu a discutat cu PNL despre prezenţa sa pe lista pentru PE

Ambasadorul Toader Paleologu, al cărui nume este vehiculat pentru un loc pe listele PNL pentru PE, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că nu a discutat cu conducerea partidului "pe tema implicării personale", ci doar despre modul în care ar trebui să se desfăşoare campania pentru euroalegeri.

3 afișări
Imaginea articolului Paleologu nu a discutat cu PNL despre prezenţa sa pe lista pentru PE

Paleologu nu a discutat cu PNL despre prezenţa sa pe lista pentru PE

La întâlnirea de luni seara a liderului PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu, cu vicepreşedinţii partidului, pe tema alegerilor europarlamentare, senatorul Puiu Haşotti a avansat ideea prezenţei pe lista partidului a ambasadorului la Copenhaga, Toader Paleologu, au declarat pentru MEDIAFAX surse liberale.

Această propunere nu a fost dezbătută, urmând ca toate numere luate în calcul să fie rediscutate după moţiunea de cenzură a PSD.

O decizie depinde şi de rezultatul discuţiilor de joi seara, dintre Tăriceanu şi fostul ministru de Externe Mihai Răzvan Ungureanu, care revine în ţară, ocazie cu care va lămuri situaţia prezenţei sale în fruntea listei liberalilor pentru PE.

Contactat de MEDIAFAX, Paleologu a spus că a avut o discuţie cu Călin Popescu Tăriceanu, cu ocazia participării la Reuniunea anuală a diplomaţiei române, însă tema a fost legată de principiile unei campanii pentru Parlamentul European, nu de "implicarea personală".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici