Paleologu spune că a fost întâi la biserică şi că a votat în deplină cunoştinţă de cauză

Secretarul executiv al PDL Theodor Paleologu a votat, duminică, la Liceul "Spiru Haret", unde a studiat tatăl său în anii '30, declarând că a fost întâi la biserică şi că a votat în deplină cunoştinţă de cauză şi că a ales bine.

199 afișări
Imaginea articolului Paleologu spune că a fost întâi la biserică şi că a votat în deplină cunoştinţă de cauză

Paleologu spune că a fost întâi la biserică şi că a votat în deplină cunoştinţă de cauză (Imagine: Andreea Alexandru / MediafaxFoto)

"În ceea ce mă priveşte pe mine, am fost mai devreme la biserică, contrar obiceiului de a veni întâi la vot şi apoi la biserică. Doamna Boagiu a votat şi dânsa la liceul «Spiru Haret» unde tatăl meu a studiat în anii '30. În privinţa votului, nu pot să vă spun cu cine am votat, însă am cumpănit foarte bine, am studiat biografiile, le-am coroborat cu criteriile tuturor comisiilor de etică posibile şi imaginabile, m-am gândit şi la interesul european al României, aşa că am votat în deplină cunoştinţă de cauză", a spus Paleologu, după vot.

El a adăugat că speră ca cetăţenii să nu se lase descurajaţi de vremea proastă şi să vină la vot.

Theodor Paleologu candidează pentru Camera Deputaţilor într-un colegiu din Sectorul 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici