Pambuccian: Nu vreau să fiu ministru. Am refuzat mereu ofertele de posturi în Guvern

Liderul deputaţilor minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că întotdeauna i se propune un post de ministru la formarea guvernelor, precizând că şi de această dată a refuzat, pentru că nu vrea să fie ministru şi nu vrea să facă administraţie.

324 afișări
Imaginea articolului Pambuccian: Nu vreau să fiu ministru. Am refuzat mereu ofertele de posturi în Guvern

Pambuccian: Nu vreau să fiu ministru. Am refuzat mereu ofertele de posturi în Guvern (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat dacă va ocupa un post de ministru în guvern, Pambuccian a răspuns: "Eu am refuzat întotdeauna un post de ministru. Eu nu vreau să fiu ministru, pentru că nu vreau să fac administraţie".

El a precizat că i se propune, la formarea guvernelor, să fie ministru, dar el refuză.

"Întotdeaunea mi se propune în aceste situaţii (un post de ministru-n.r) dar am refuzat întotdeauna", a adăugat Pambuccian.

Preşedintele Băsescu l-a desemnat, vineri, pe Victor Ponta, pentru funcţia de premier.

Foşti miniştri precum Ilie Sârbu, Mariana Câmpeanu, Ioan Rus, Andrei Marga şi persoane care ar prelua pentru prima dată portofolii, precum Liviu Voinea, Titus Corlăţean, Relu Fenechiu, Corneliu Dobriţoiu, Mircea Diaconu, dar şi Varujan Pambuccian sunt variante vehiculate pentru Cabinetul Ponta.

Liderul USL Crin Antonescu a declarat, vineri, la Realitatea TV, că nu i s-a propus lui Varujan Pambuccian şefia Comunicaţiilor pentru votul la moţiune, el precizând însă că dacă premierul desemnat consideră că un reprezentant al minorităţilor este bun pentru a fi ministru, nu este nicio problemă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici