Parada nautică organizată de susţinătorii lui Trump pentru a doborî un record mondial s-a soldat cu scufundarea unei ambarcaţiuni

  • O ambarcaţiune s-a scufundat din cauza valurilor făcute de participanţii unei parade nautice
  • Parada nautică a fost organizată de susţinătorii preşedintelui Trump
  • Suporterii preşedintelui au încercat să doboare un record mondial deţinut de Malaezia
469 afișări
Imaginea articolului Parada nautică organizată de susţinătorii lui Trump pentru a doborî un record mondial s-a soldat cu scufundarea unei ambarcaţiuni

Sursa foto: profimedia

Peste 1600 de oameni s-au înscris şi au plătit pentru a participa la parada nautică organizată în sprijinul campaniei electorale susţinute de preşedintele Donald Trump. Susţinătorii preşedintelui au încercat să doboare un record nautic mondial deţinut de Malaezia încă din 2014, pentru cele mai multe ambarcaţiuni uşoare lansate la apă.

Recordul anterior a fost de 1180 de ambarcaţiuni, dar se estimează că suporterii lui Trump au adunat aproximativ 2000 de vase. Paradele nautice au devenit populare în ultimele luni în rândul suporterilor preşedintelui Trump pentru că aceştia se pot întâlni într-un cadru care respectă distanţarea socială pe fondul pandemiei de coronavirus.

Un grup de bărci poate fi observat cum crează valuri suficient de mari încât răstoarnă o ambarcaţiune cu oameni la bord. Barca s-a scufundat, iar oamenii au fost nevoiţi să înnoate pentru a rămâne la suprafaţă până când participanţii la miting s-au oferit să-i salveze din apele agitate ale râului Willamette din Portland, Oregon.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici