Parlamentarii independenţi vor depune amendamente "realiste" la proiectul de buget

Parlamentarii independenţi vor depune amendamente la proiectul de buget pe 2010, dar solicitările lor vor fi "realiste" deoarece vor ţine cont de posibilităţi şi de faptul că este criză, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, Eugen Nicolicea, vicelider al grupului parlamentarilor independenţi.

23 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii independenţi vor depune amendamente "realiste" la proiectul de buget

Parlamentarii independenţi vor depune amendamente "realiste" la proiectul de buget (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Nicolicea a precizat că parlamentarii independenţi se vor reuni marţi după-amiază pentru a stabili ce amendamente vor fi făcute la proiectul de buget pe 2010, arătând că acestea încă nu au fost centralizate.

"Vom vedea atunci care sunt sumele şi posibilităţile, deoarece necesităţile sunt multe, dar este criză şi trebuie să facem solicitări realiste pentru ca să fie şi adoptate", a adăugat Nicolicea.

El a mai spus că, personal, intenţionează să depună amendamente referitoare la solicitările din colegiul său, vizând fonduri pentru comunităţile locale, biserici, instituţii de cultură.

Proiectul bugetului de stat şi proiectul bugetului asigurărilor sociale intră, marţi, în dezbaterea comisiilor de specialitate ale Parlamentului, amendamente putând fi depuse, începând de luni, la comisiile avizatoare şi de buget-finanţe, iar discuţiile în plen urmând să înceapă în 11 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici