Parlamentarii PSD, "păziţi" de un coleg în timpul votului - surse

Votul parlamentarilor PSD la moţiunea de cenzură va fi supravegheat de un parlamentar social-democrat care va sta în apropierea urnelor, decizia fiind luată în şedinţa comuna a grupurilor PSD din Senat şi Cameră, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

1 afișare
Imaginea articolului Parlamentarii PSD, "păziţi" de un coleg în timpul votului - surse

Parlamentarii PSD, "păziţi" de un coleg în timpul votului - surse

"Fiecare partid cunoaşte foarte bine cum votează proprii parlamentari şi nu cred că este nevoie să insistăm asupra acestui subiect. Fiecare partid ştie exact cum se votează şi care este rezultatul votului", a declarat preşedintele PSD, Mircea Geoană, după şedinţa grupurilor PSD.

El a mai spus că a comunicat parlamentarilor PSD decizia de vot a partidului în ce priveşte moţiunea, punând accent pe disciplina de vot.

Geoană a arătat că există o listă de prezenţă "foarte precisă" a parlamentarilor PSD.

"Cred că o să avem o prezenţă în jur de 98% dintre parlamentarii noştri la vot", a mai spus Geoană, precizând că "trei sau patru" parlamentari PSD vor absenta. El a susţinut că nu vor exista voturi "împotriva" moţiunii din partea parlamentarilor PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici