Parlamentarii USR l-au urmărit pe liderul PSD pe holuri: "Îndrăzniţi să abrogaţi ordonanţele, domnule Dragnea!"

USR a continuat joi protestul parlamentar şi în faţa sălii de şedinţă a PSD, de unde nu s-au retras până când Liviu Dragnea nu a plecat, strigându-i să abroge OUG pentru modificarea Codului Penal şi încurajându-l să îndrăznească să creadă într-o ''Românie necondusă de Dragnea''.

4932 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii USR l-au urmărit pe liderul PSD pe holuri: "Îndrăzniţi să abrogaţi ordonanţele, domnule Dragnea!"

USR a continuat protestul: Îndrăzniţi să abrogaţi ordonanţele, domnule Dragnea!

Parlamentarii USR l-au urmărit pe Liviu Dragnea de la ieşirea din sala de şedinţă şi până la lift, cerându-i să abroge ordonanţa pentru modificarea Codului Penal şi să pună România înaintea intereselor sale.

"Abrogaţi ordonanţele şi opriţi-vă să mai minţiţi! Unii v-au comparat cu Ceauşescu, cum vă simţiţi? Fiţi curajos domnule Dragnea, ascultaţi-l pe domnul Chirică de la Iaşi. Îndrăzniţi să credeţi într-o Românie fără Dragnea. Nu aveţi frică de Dumnezeu?", i-au strigat parlamentarii USR.

Liviu Dragnea i-a ignorat şi s-a adresat jurnaliştilor care i-au spus că astfel de forme de protest pot fi întâlnite şi în Parlamente din alte ţări, întrebându-i: ''Aşa poate funcţiona un Parlament?''.

''Liviu Dragnea a continua în această după-amiază campania de miciună şi de dezinformare. (…) Vom continua şi sit-in-ul din sala de plen a Parlamentului până când aceste ordonanţe ruşinoase pentru România vor fi retrase şi vor fi aduse în Parlament pentru o discuţie reală'', a declarat purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna, care a dat o declaraţie de presă după ce Liviu Dragnea a intrat în lift.

Întrebat ce va face dacă OUG nu va fi retrasă, Dan Barna a afirmat că USR va continua să protesteze prin toate mijloacele legale pe care legislaţia şi societatea le permite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici