Parlamentul se reuneşte marţi la 14.00 pentru asumarea de către Guvern a programului

Birourile Permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis, luni, că şedinţa comună pentru prezentarea de către premierul Victor Ponta a programului se va desfăşura, marţi, începând cu ora 14.00, în termen de trei zile putând fi depusă o moţiune de cenzură.

149 afișări
Imaginea articolului Parlamentul se reuneşte marţi la 14.00 pentru asumarea de către Guvern a programului

Parlamentul se reuneşte marţi la 14.00 pentru asumarea de către Guvern a programului (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Vicepreşedintele Senatului Cristian Dumitrescu a declarat că membrii Birourilor reunite au stabilit, cu unanimitate de voturi, că şedinţa de plen reunit al celor două Camere se va desfăşura marţi, la ora 14.00.

El a mai spus că, potrivit Constituţiei, în termen de trei zile de la prezentarea programulului de către premier se poate introduce o moţiune de cenzură.

Dumitrescu a mai spus că eventuala moţiune de cenzură va fi dezbătută, apoi, în termen de cinci zile. "Dacă joi trec cele trei zile, luni sau marţi e posibil să se dezbată o moţiune de cenzură", a spus Dumitrescu.

Guvernul a trimis Parlamentului, săptămâna trecută, programul pe care îşi va asuma răspunderea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici