Partidele parlamentare şi-au desemnat reprezentanţii în BEM

Biroul Electoral Municipal şi-a completat parţial, joi, componenţa cu reprezentanţii partidelor parlamentare, urmând ca vineri să fie desemnaţi şi cei ai partidelor neparlamentare şi să aibă loc tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii candidaţilor pe buletinele de vot.

21 afișări
Imaginea articolului Partidele parlamentare şi-au desemnat reprezentanţii în BEM

Partidele parlamentare şi-au desemnat reprezentanţii în BEM (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele Biroului Electoral al Municipiului Bucureşti, Alin Valentin Vişan, a declarat pentru MEDIAFAX că Alianţa PSD-PC a desemnat în BEM pe Marian Lupaşcu, reprezentantul PNL fiind Mihail Marius Bălăşescu.

PDL l-a desemnat pentru a face parte din BEM pe Marian Zlotea, PRM pe Radu Mihail Geonea, iar UDMR pe Cristian Zizi, a mai adăugat Lupaşcu.

El a mai arătat că vineri, de la orele 17.00, va fi completată componenţa BEM cu reprezentanţii partidelor neparlamentare, urmând ca la orele 18.00 să fie trasă la sorţi ordinea candidaţilor pe buletinele de vot.

Campania electorală pentru alegerile parlamentare începe vineri, aspiranţii la fotoliile de parlamentar trebuind, pentru prima dată, nu doar să candideze în colegii uninominale, ci şi să plătească pentru a participa la emisiunile de promovare electorală organizate de posturile TV şi radio private.

BEC a dat publicităţii, joi, situaţia finală a candidaţilor pentru alegerile din 30 noiembrie, potrivit căreia 2965 de candidaţi, reprezentând partide parlamentare, neparlamentare, independenţi şi organizaţiile minorităţilor naţionale îşi dispută fotoliile de deputaţi şi senatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici