Patriciu: Nu susţin pe nimeni la preşedinţia PNL, salut competiţia

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, sâmbătă seară, la o emisiune televizată, că nu susţine în momentul de faţă pe niciunul dintre candidaţii anunţaţi pentru şefia PNL, preferând în schimb să afirme că salută competiţia.

12 afișări
Imaginea articolului Patriciu: Nu susţin pe nimeni la preşedinţia PNL, salut competiţia

Patriciu: Nu susţin pe nimeni la preşedinţia PNL, salut competiţia

Întrebat de moderator pe cine susţine la preşedinţia PNL, liberalul Dinu Patriciu a spus că nu susţine pe nimeni.

"Eu nu susţin pe nimeni în momentul de faţă. Salut competiţia", a susţinut omul de afaceri liberal.

Delegaţia Permanentă a PNL a decis, miercuri, convocarea unui congres extraordinar al partidului, în perioada 20-21 martie.

Până în acest moment, pentru şefia PNL şi-au anunţat intenţia de a candida actualul preşedinte Călin Popescu Tăriceanu şi vicepreşedinţii Ludovic Orban şi Crin Antonescu. Surse liberale au declarat, pentru MEDIAFAX, că Orban ar putea să-şi retragă candidatura, după ce majoritatea liberalilor i-au spus acestuia că nu va reuşi să obţină mai mult de zece la sută din voturi la congres.

Citeşte şi:

Delegaţia Permanentă a PNL a decis organizarea congresului extraordinar în 20-21 martie

Orban: Voi candida la şefia partidului

Antonescu, dispus să candideze pentru şefia PNL şi la prezidenţiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici