Paul Stănescu, audiat la DNA în calitate de martor. Fostul vicepremier: Nu are legătură cu niciun coleg de partid

Fostul vicepremier şi preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Olt, Paul Stănescu, a anunţat că a fost audiat luni la sediul central DNA, într-un dosar ce priveşte un proiect al Consiliului Judeţean Olt din perioada 2011-2012, el având calitatea de martor.

782 afișări
Imaginea articolului Paul Stănescu, audiat la DNA în calitate de martor. Fostul vicepremier: Nu are legătură cu niciun coleg de partid

Paul Stănescu a fost audiat la DNA. Fostul vicepremier: Nu are legătură cu niciun coleg de partid

"Eu am fost citat ca martor. Am fost citat, cred că marţi, am primit invitaţia prin telefon, am căzut de comun acord, am stabilit ziua şi ora şi apoi m-am prezentat. Nu are legătură cu niciun coleg de partid. De la Olt, din perioada în care eu eram preşedinte la Consiliul Judeţean. Am fost citat ca martor, am pe telefon, dacă vreţi vă arăt. Am dat declaraţie 10 minute, un sfert de oră, am băut cafeaua şi am plecat. Pot să spun că general, nu punctual, penru că e complicat ca martor să îţi pună întrebări punctuale", a declarat Paul Stănescu, luni, la Palatul Parlamentului.

Fostul vicepremier a precizat că dosarul vizează un proiect pe fonduri europene al Consiliului Judeţean Olt, din perioada 2011-2012.

"Probabil că există un denunţ ceva, într-un proiect, proiect vechi. Proiectul cred că e din 2011-2012 la Consiliul Judeţean. Chiar cu bani europeni, de la fonduri europene. Nu ştiu din dosar. Pe mine m-au chemat în calitate de martor, am dat o declaraţie, am semnat-o şi am plecat. Era vorba de funcţie, probabil de aceea am fost chemat ca martor. Nu, eu nu am semnat nimic. Cred că DNA trebuie să îşi facă datoria şi fiecare să cădem de comun acord, să mergem acolo şi să spunem ce avem de spus. Să nu facem speculaţii. Nu are legătură cu niciun Guvern. Asta cred (că s-a pornit de la un denunţ dosarul – n.r.). Asta cred că de la un denunţ. Nu am nicio problemă. Chiar nicio problemă", a completat Paul Stănescu.

 

Taguri:
paul stănescu,
dna,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici