Paul Stănescu: PSD se opune creşterii vârstei de pensionare

PSD se opune creşterii vârstei de pensionare, transmite secretarul general al social-democraţilor, Paul Stănescu. „Nu vrem să punem o presiune şi mai mare pe salariaţi”, spune el.

568 afișări
Imaginea articolului Paul Stănescu: PSD se opune creşterii vârstei de pensionare

Paul Stănescu: PSD se opune creşterii vârstei de pensionare

„PSD se opune creşterii vârstei de pensionare. Discuţia despre creşterea vârstei de pensionare trebuie tranşată înainte să mai dăm naştere, din cine ştie ce motive politice, şi la alte îngrijorări pentru români. PSD nu susţine o astfel de măsură.
Nu vrem să punem o presiune şi mai mare pe salariaţi. Ba din contră, în loc să le generăm mai multe griji, vrem să luăm din povara fiscală de pe umerii lor, pentru că munca pe care o prestează trebuie răsplătită cum se cuvine. Acesta este într-adevăr un proiect bun pe care PSD l-a propus deja”, potrivit unui comunicat de presă transmis de secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

El afirmă că social-democraţii fac eforturile necesare ca să-i convingă şi pe partenerii de coaliţie de faptul că „echitatea se susţine doar cu astfel de politici care sunt în favoarea salariaţilor”.

„În acest moment, coaliţia de guvernare nu trebuie să se preocupe în vreun fel de creşterea vârstei de pensionare. Scopul nostru, şi aici PSD nu s-a abătut nicio clipă de la acest obiectiv, este să sprijinim şi să protejăm în continuare românii. Deci, trebuie să închidem astfel de teme false şi să ne concentrăm pe priorităţile legislative pe care le-am anunţat”, încheie Stănescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici