Paul Stănescu vrea să schimbe numele CEx-ului PSD: Cel mai toxic organism pe care l-am avut. Ultimii preşedinţi l-au folosit personal

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat duminică, la Timiş, că Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea au folosit CEx-ul PSD în interes personal şi că ar trebui ca măcar numele acestui for să fie schimbat, fiind unul toxic.

1188 afișări
Imaginea articolului Paul Stănescu vrea să schimbe numele CEx-ului PSD: Cel mai toxic organism pe care l-am avut. Ultimii preşedinţi l-au folosit personal

Paul Stănescu vrea să schimbe numele CEx-ului PSD

„Nu noi am pierdut alegerile. Alegerile s-au pierdut la centru. Cel mai toxic organism pe care l-a avut PSD în ultima perioadă a fost CEx-ul ăla. Asta îi spuneam lui Ciolacu mai devreme, că-trebuie să reuşim măcar să schimbăm măcar titulatura CEx-ului, pentru că unele decizii au fost greşite. Ultimii doi preşedinţi de partid au folosit partidul ca un vehicul pentru proiecte personale, nu pentru partid şi asta v-o spune un om care a încercat mereu să se opună acestor practici, am luptat cu toate forţele”, a spus Paul Stănescu, la Timiş.

El a adăugat că a găsit PSD tras pe linie moartă, „un dezastru financiar, organizatoric şi comunicaţional”: „Meritul lui Ciolacu şi Biroului permanent că a reuşit să pună partidul pe şine şi a început să se mişte”, a subliniat Stănescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici