Pavel Popescu: PNL Sector 4 îl exclude pe Robert Cristian -Florea, ales viceprimar

  • Robert Cristian -Florea, ales viceprimar al Sectorului 4, va fi exclus din PNL şi va fi înlocuit în consiliul locale, anunţă liderul filialei, Pavel Popescu: „PNL Sector 4 îl va înlocui de urgenţă pe consilierul trădător
  • "Această victorie a primarului Băluţă este doar una de moment”.
900 afișări
Imaginea articolului Pavel Popescu: PNL Sector 4 îl exclude pe Robert Cristian -Florea, ales viceprimar

PNL Sector 4 îl exclude pe Robert Cristian -Florea, ales viceprimar

„Organizaţia PNL Sector 4 a decis să îl excludă din partid pe consilierul local Robert Cristian -Florea, ales astăzi viceprimar al Sectorului 4, cu sprijinul PSD, pe o procedură de vot abuziv impusă de primarul Daniel Băluţă. Respingem categoric acest mod de a face politică, iar Organizaţia PNL Sector 4 îl va înlocui de urgenţă pe consilierul trădător, în Consiliul Local, cu o persoană care să reprezinte cu adevărat Partidul Naţional Liberal”, transmite liderul PNL Sector 4, Pavel Popescu.

El precizează că liberalii vor contesta votul din şedinţa de vineri, prin care au fost aleşi viceprimarii din acest sector şi vom reface majoritatea politică în Consiliu.

„Această victorie a primarului Băluţă este doar una de moment. Vom corecta decizia de astăzi, pentru a reflecta cu adevărat votul cetăţenilor din Sectorul 4, pentru o nouă majoritate, de dreapta”, conchide Popescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici