Pavel Popescu, propus de PNL să preia vicepreşedinţia ANCOM

Pavel Popescu este propunerea PNL pentru postul de vicepreşedinte ANCOM, iar fostul şef al ANAF Lucian Heiuş pentru vicepreşedinţia Curţii de Conturi.

338 afișări
Imaginea articolului Pavel Popescu, propus de PNL să preia vicepreşedinţia ANCOM

„PNL a propus, delegat şi votat reprezentanţii în poziţiile de la ANCOM, de lşa Curtea de Conturi. Pentru ANCOM deputatul fostul deputat Pavel Popescu este propunerea PNL acceptată unanim, vicepreşedinte al prestigioasei agenţii”, spune prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan.

El precizează că Pavel Popescu va demisiona din Parlament şi de la conducerea PNL Sector 4.

„Pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi PNL îl propune pe Lucian Heiuş, fost preşedinte al ANAF şi actual secretar general în Ministerul de Finanţe. Un om care a fost prefect, şef ANAF, cu o mare, mare experienţă financiară credem că va face un lucru excepţional în urm,mătorii patru ani la Curtea de Conturi. De asemenea, cealaltă poziţie de membru în consiliu Ştefania Ferencz, timp de 12 ani şefa de cabinet a lui Emil Boc la primăria Cluj, şefa Cancelariei şi şefă de cabinet în momentul în care Emil Boc era premier, apoi secretar general la Ministerul Transporturilor, apoi secretar general la Ministerul de Interne”, încheie Bogdan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici