PDL a cerut întrunirea BEM, solicitând sancţionarea PSD

PDL a cerut, sâmbătă, întrunirea Biroului Electoral Municipal, solicitând sancţionarea PSD pentru că mai mulţi reprezentanţi ai acestui partid au "agresat membri ai PDL, adresându-le injurii în repetate rânduri, făcând o atmosferă tensionată" în cadrul unui eveniment electoral din Sectorul 6.

11 afișări
Imaginea articolului PDL a cerut întrunirea BEM, solicitând sancţionarea PSD

PDL a cerut întrunirea BEM, solicitând sancţionarea PSD

PDL a cerut connvocarea unei şedinţe a BEM, pentru a se analiza plângerea democrat-liberalilor referitoare la un eveniment petrecut în Parcul Moghioroş, între echipele de campanie ale Luminiţei Anghel (PSD) şi Elenei Udrea (PDL), contracandidate în acelaşi colegiu pentru Camera Deputaţilor, din Sectorul 6.

Reprezentantul PDL în BEM, Marian Zlotea, a declarat, pentru MEDIAFAX, că membrii organizaţiei PDL Sector 6 au desfăşurat o acţiune de împărţire de pliante şi materiale electorale în Parcul Drumul Taberei, însă reprezentanţi ai PSD "au creat o atmosferă tensionată”.

"Deşi acţiunea a fost autorizată legal de către Primăria Sectorului 6, iar membrii PDL au avut o conduită corectă şi civilizată, mai mulţi membri ai PSD, actuali membri ai Alianţei PSD+PC, au agresat membri ai PDL, adresându-le injurii în repetate rânduri, făcând o atmosferă tensionată în acest sens", se arată în plângerea democrat-liberalilor.

Zlotea a arătat că PDL solicită BEM sancţionarea PSD, "având în vedere conduita membrilor acestui partid, ce încalcă flagrant dispoziţiile Legii 35/2008, privitoare la acţiunile electorale".

De asemenea, PDL cere BEM să sesizeze organele competente pentru a lua măsurile necesare pentru a lua măsurile necesare în vederea respectării Legii 35/2008.

Candidatele PSD şi PDL la Camera Deputaţilor în colegiul 25 Bucureşti, Luminiţa Anghel şi Elena Udrea, au avut programate, sâmbătă, acţiuni electorale în Parcul Moghioroş, susţinătorii acestora disputându-şi locul de desfăşurare a evenimentelor, ceea ce a dus la o situaţie tensionată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici