PDL îi cere lui Ponta să returneze maşina primită de la Mercedes: "E primul ministru al României, nu agent de reclamă"

Purtătorul de cuvânt al campaniei PDL, Traian Ungureanu, a declarat miercuri că premierul Victor Ponta trebuie să returneze maşina Mercedes pe care a primit-o de la această companie, arătând că Ponta nu este agent de reclamă şi nu poate să primească bunuri doar pentru că îi plac "fiţele cu maşini".

1913 afișări
Imaginea articolului PDL îi cere lui Ponta să returneze maşina primită de la Mercedes: "E primul ministru al României, nu agent de reclamă"

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ungureanu a spus, într-o conferinţă de presă, că Victor Ponta ar trebui să coboare din Mercedes-ul pe care susţine că l-a primit de la această companie şi care are preţul de 100.000 de euro.

"Victor Ponta este primul ministru al României, nu agent de reclamă Mercedes. Victor Ponta este primul ministru al României şi nu poate să primească bunuri doar pentru că îi plac fiţele cu maşini de 100.000 de euro", a afirmat Ungureanu.

El a adăugat că datoria lui Victor Ponta este mersul României, nu mersul cu limuzina.

"Ce face Victor Ponta cu Mercedes-ul lui este aroganţă turbo. Victor Ponta aruncă cu taxe şi impozite în români, asta înseamnă aroganţă turbo, e cazul ca Victor Ponta să dea maşina înapoi şi să ia taxele şi impozitele înapoi", a mai spus Ungureanu.

Presa a relatat că premierul Victor Ponta circulă cu un Mercedes S400 Hybrid, care costă aproximativ 100.000 euro.

Ponta a declarat, marţi, la Tulcea, că maşina cu care circulă a fost primită de SPP în urmă cu câteva zile, "fără să dea niciun leu, niciun ban".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici