Ponta: Limuzina ecologică cu care merg este second hand, cu titlu gratuit până la finalul anului

Premierul Victor Ponta a precizat că limuzina oficială cu care merge, de câteva zile, este un automobil second hand, acordat cu titlu gratuit Serviciului de Pază şi Protocol printr-un acord de comodat până la finele acestui an, şi consumă jumătate din combustibilul limuzinei oficiale anterioare.

332 afișări
Imaginea articolului Ponta: Limuzina ecologică cu care merg este second hand, cu titlu gratuit până la finalul anului

Victor Ponta (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Ponta a infirmat astfel informaţiile apărute în presă potrivit cărora automobilul ar fi costat 100.000 euro.

"Este ca la Radio Erevan. Nu e 100.000, în al doilea rând este o maşină produsă în 2009, este second hand folosită până în acest moment ca maşină de show room. A fost pusă la dipoziţia SPP cu titlu gratuit, în comodat, nu a costat niciun leu. Nu este nici nouă, nu este nici atât de scumpă cum se spunea. Din prima zi de folosire am reuşit să fac economii pentru SPP, deoarece consumul acestei maşini este exact la jumătate decât maşina pe care am avut-o până luni", a spus Ponta.

Întrebat dacă maşina este blindată, Ponta a spus că nu crede este "în pericol de a fi supus unei asemenea ameninţări".

La începutul lunii mai, înainte de preluarea mandatului de prim-ministru, Ponta declara că a solicitat Serviciului de Protecţie şi Pază o maşină hibrid, care să polueze cât mai puţin, pentru a se deplasa după ce va fi votat premier de către Parlament.

El arăta că va renunţa la maşina sa hibrid, o Toyota Prius achiziţionată anul trecut de PSD, prin contract de leasing.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici