PDL Suceava: Demisia lui Uricec, un gest regretabil care vine din partea unui fost lider al filialei

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, luni, că demisia din PDL a deputatului PDL de Suceava Eugen Constantin Uricec este un gest regretabil, mai ales că vine din partea fostului preşedinte al organizaţiei judeţene.

303 afișări
Imaginea articolului PDL Suceava: Demisia lui Uricec, un gest regretabil care vine din partea unui fost lider al filialei

Eugen Constantin Uricec (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bălan a declarat că demisia din PDL a lui Uricec este un gest "regretabil".

"Este un gest regretabil şi de neacceptat mai ales că vine din partea unui parlamentar care a fost şi preşedinte al organizaţiei judeţene", a spus Bălan.

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că Eugen Uricec a fost membru al PD când PD era social-democrat şi coleg în Internaţionala Socialistă cu PSD şi a înţeles că este nevoie să vină alături de PSD.

"Împreună vom putea consolida un proiect politic la Suceava, într-un judeţ în care Gheorghe Flutur credea, până astăzi, că poate controla totul", a spus Nechifor.

Eugen Constantin Uricec a fost preşedinte al PD Suceava până în decembrie 2007, când PD a fuzionat cu PLD şi a format PDL, iar după fuziune conducerea PDL Suceava a fost preluată de actualul preşedinte al organizaţiei, Gheorghe Flutur.

Deputatul PDL Eugen Uricec a declarat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că demisionează din grupul PDL şi se alătură grupului PSD.

Uricec a precizat că trece de la PDL la PSD din motive personale.

Eugen Uricec este deputat de Suceava.

El a fost între anii 2001 şi 2007 preşedinte al Partidul Democrat Suceava, iar în perioada 2007-2008 vicepreşedinte al organizaţiei PDL Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici