Pe cine susţine USR la şefia Senatului: Avem candidat. Aşteptăm să vedem cum vor juca cei de la PNL

Senatorul USR Mihail Radu a anunţat, luni, că partidul a decis să meargă pe propriul candidat pentru şefia Senatului, anume Vlad Alexandrescu. El a adăugat că aşteaptă să vadă „cum vor juca” liberalii.

756 afișări
Imaginea articolului Pe cine susţine USR la şefia Senatului: Avem candidat. Aşteptăm să vedem cum vor juca cei de la PNL

Pe cine susţine USR la şefia Senatului

„Am avut discuţii în cadrul grupului parlamentar de la Senat şi am decis că vom susţine un candidat, este vorba de senatorul Vlad Alexandrescu, care va fi candidatul nostru la preşedinţia Senatului", a spus senatorul Mihail Radu.

Întrebat dacă USR nu ar fi maximizat şansele PNL susţinând-o pe Alina Gorghiu, iar în acest fel, să reducă şansele candidatului PSD că „nu e vorba de a maximiza şansele”.

„Deocamdată, este vorba de a arăta că avem oameni capabili să ocupe a doua funcţie în stat şi aşteptăm să vedem cum vor juca cei de la PNL pe acest subiect”, a completat el.

Senatorul USR a precizat că datoria USR este să arate românilor că există în partid „oameni mult mai capabili decât ce au văzut până acum să fie preşedinţii Senatului. Ăsta e obiectivul principal”.

Şi preşedintele USR, Dan Barna, a spus că „se deschide o perioadă de negocieri, asta e”.

Teodor Meleşcanu a anunţat, luni, că a luat decizia de a se retrage din funcţia de preşedinte al Senatului, chiar dacă nu a fost încă publicată decizia CCR, prin care se admite sesizarea de neconstituţionalitate a alegerii sale la şefia Senatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici