Pe ecranele din sala BPN al PSD, în prima şedinţă din 2014, au fost postate mesaje cu "AMR Băsescu"

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, în debutul primei şedinţe a BPN al PSD din noul an, la care presa a avut acces, că primul obiectiv fundamental al PSD în 2014 are în vedere finalul "regimului Băsescu", pe ecranele din sală fiind postate mesaje cu "AMR Băsescu".

160 afișări
Imaginea articolului Pe ecranele din sala BPN al PSD, în prima şedinţă din 2014, au fost postate mesaje cu "AMR Băsescu"

Pe ecranele din sala BPN al PSD, în prima şedinţă din 2014, au fost postate mesaje cu "AMR Băsescu" (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

"21 decembrie 2014; AMR 49 de săptămâni, 6 zile şi 2 ore până când pleacă Băsescu" este conţintul mesajelor postate pe ecranele din sala de şedinţe a BPN al PSD.

Ponta şi-a exprimat speranţa ca "regimul Băsescu" să se încheie la sfârşitul anului.

"În mod sigur va fi un an foarte bun 2014. Am încercat să vă stimulez optimismul pe care îl am şi eu ştiind că mai sunt foarte puţine săptămâni şi zile până când sper să încheiem un regim care timp de zece ani a distrus, a furat, a minţit, a stricat tot ceea ce era bun în România", a spus Ponta.

El a adăugat că primul obiectiv fundamental al PSD are în vedere finalul "regimului Băsescu".

"Avem trei obiective fundamentale: în primul rând să încheiem în acest an ce am început în 2012 şi anume o schimbare adevărată în România, un final al regimului Băsescu, pentru că nu e suficient să plece Traian Băsescu din funcţie. E vorba de un sistem întreg, un sistem represiv, un sistem antidemocratic, antinaţional, care a fost construit în peste nouă ani de zile şi care trebuie să înceteze la sfârşitul anului 2014", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici