Persoane decedate găsite pe lista de semnături a unui candidat la funcţia de primar al oraşului Cluj-Napoca

Semnături de la persoane decedate, de la persoane care nu au domiciliul în Cluj-Napoca ori cu adresa incompletă sau cetăţeni români cu domiciliul în străinătate, au fost descoperite la Biroul Electoral Municipal (BEM) Cluj-Napoca.

1060 afișări
Imaginea articolului Persoane decedate găsite pe lista de semnături a unui candidat la funcţia de primar al oraşului Cluj-Napoca

Persoane decedate găsite pe lista de semnături a unui candidat la funcţia de primar al oraşului Cluj-Napoca

Reprezentaţii BEM Cluj-Napoca au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că lista cu semnături problemă a fost depusă de către Petru Mîndru, candidatul la funcţia de primar al oraşului din partea Partidului România Noastră.

La verificarea listei cu semnături s-au descoperit foarte multe documente de identitate cu serii eronate sau expirate, semn că ar fi provenit dintr-o bază de dată mai veche, semnături de la persoane decedate, persoane care nu domiciliază în Cluj-Napoca, persoane cu adresă incompletă sau cetăţeni români cu domiciliul în străinătate.

„Se mai observă că lista de susţinători pare a fi întocmită şi semnată de aceeaşi persoană”, arată reprezentanţii BEM.

Candidatura lui Petru Mîndru a fost respinsă.

Reprezentanţii partidelor în BEM Cluj-Napoca au propus ca în acest caz să se depună o plângere penală la Parchet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici