Peste 700 de invitaţi, la spectacolul de aniversare a 20 de ani de la înfiinţarea UDMR

Peste 700 de invitaţi din ţară şi străinătate sunt aşteptaţi, sâmbătă, la Opera Maghiară din Cluj-Napoca, la spectacolul de gală organizat de UDMR cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea formaţiunii.

66 afișări
Imaginea articolului Peste 700 de invitaţi, la spectacolul de aniversare a 20 de ani de la înfiinţarea UDMR

Peste 700 de invitaţi, la spectacolul de aniversare a 20 de ani de la înfiinţarea UDMR (Imagine din arhiva MediafaxFoto/Vargyasi Levente)

Vicepreşedintele executiv al UDMR, Kovacs Peter, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că au fost transmise peste 700 de invitaţii atât unor personalităţi maghiare din România, cât şi din Ungaria.

"Sunt invitate peste 700 de persoane, fondatori ai UDMR, lideri ai UDMR din judeţe, ai organizaţiilor civice, demnitari şi parlamentari, dar şi episcopii bisericilor tradiţionale maghiare. Am transmis invitaţii şi pentru liderii partidelor parlamentare din Ungaria, dar şi pentru cei ai formaţiunilor politice maghiare din ţările Bazinului Carpatic, unde trăieşte o importantă populaţie maghiară", a spus Kovacs.

Potrivit acestuia, cu această ocazie vor fi înmânate 200 de distincţii aniversare unor personalităţi ale comunităţii maghiare din România.

În cadrul manifestării vor fi lansate volumul "UDMR la 20 de ani" şi un album fotografic intitulat "Ani şi imagini", care prezintă în aproape 700 de fotografii istoria UDMR de la înfiinţare şi până în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici