Plenul Senatului, suspendat: 63 de prezenţi în sală, 73 înscrişi pe tabelul de semnături

Şedinţa plenului Senatului de luni a fost suspendată, apelul nominal indicând că în sală erau prezenţi doar 63 de senatori, deşi pe tabelul de semnături îşi înregistraseră prezenţa 73 de senatori.

208 afișări
Imaginea articolului Plenul Senatului, suspendat: 63 de prezenţi în sală, 73 înscrişi pe tabelul de semnături

Plenul Senatului, suspendat: 63 de prezenţi în sală, 73 înscrişi pe tabelul de semnături (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax foto)

La începutul şedinţei în care urmau să fie dezbătute proiectele de legi, preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a solicitat efectuarea apelului nominal.

La apel au răspuns "prezent" doar 63 de senatori, astfel că Blaga a anunţat suspendarea plenului.

"Sunt 63 în sală, deşi sunt 73 de semnături, dar degeaba, nu avem încotro, suspendăm şedinţa", a anunţat preşedintele Senatului.

Înainte ca şedinţa să se încheie propriu-zis, în sala de plen au sosit şi senatorii Radu F. Alexandru şi Corneliu Grosu.

Blaga a remarcat prezenţa lor şi a spus: "V-am rugat să fiţi prezenţi la patru fără zece, nu la cinci. Nu mai contează acum, tot nu avem suficienţi senatori prezenţi, suspendăm şedinţa”.

La plen au fost prezenţi şi miniştrii Gabriel Berca şi Cristian Diaconescu. Din coaliţia guvernamentală au lipsit Marko Bela şi Verestoy Attila.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici