Plumb: Nominalizarea şefului SIE nu e o problemă a coaliţiei. PSD decide la Biroul Permanent

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb a precizat, joi, că numirea directorului SIE nu este o problemă a coaliţiei şi a guvernării, iar PSD va decide în Biroul Permanent care va fi poziţia sa faţă de nominalizarea făcută de preşedinte, "pripit şi fără consultări fireşti".

140 afișări
Imaginea articolului Plumb: Nominalizarea şefului SIE nu e o problemă a coaliţiei. PSD decide la Biroul Permanent

Plumb: Nominalizarea şefului SIE nu e o problemă a coaliţiei. PSD decide la Biroul Permanent (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Numirea şefului SIE, pentru a fi foarte clari în acest sens, nu este o problemă a coaliţiei, a guvernării. PSD va decide, luni, dupa cum a anunţat şi Victor Ponta, în cadrul reuniunii Biroului Permanent, care va fi poziţia sa faţă de nominalizarea făcută de preşedinte. Lucrurile sunt însa clare – această nominalizare a fost făcută pripit şi fără consultări fireşti”, a declarat Rovana Plumb, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Ea a mai precizat că pentru PSD prioritatea este guvernarea şi nu “jocurile de putere ale unora sau altora”.

PSD nu poate vota în favoarea numirii lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE în condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis nu a consultat pe nimeni din partea acestui partid, încălcându-şi, necinstit, cuvântul dat în acest sens, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, miercuri, pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe pe Mihai-Răzvan Ungureanu, informând cele două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici