Plumb: PSD salută decizia CC referitoare la bugetul de stat, PNL a periclitat ”lucruri foarte bune”

PSD ”salută” decizia Curţii Constituţionale referitoare la legea bugetului de stat pe 2015, spune, luni, într-o declaraţie remisă MEDIAFAX, ministrul Muncii, Rovana Plumb.

684 afișări
Imaginea articolului Plumb: PSD salută decizia CC referitoare la bugetul de stat, PNL a periclitat ”lucruri foarte bune”

Rovana Plumb (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Plumb suţine că viitorul buget este ”axat pe stimularea creşterii economice, a creării de locuri de muncă, la pachet cu menţinerea echilibrelor sociale”, dar fără afectarea indicatorilor macroeconomici şi că PNL, prin contestarea bugetului, a periclitat ”lucruri foarte bune”, cum ar fi ”scăderile de taxe, creşterile de salarii din Educaţie şi Sănătate, cofinanţarea proiectelor pe fonduri europene”.

”PNL trebuie să înceteze demagogia şi să încerce să fie un partener de dialog pentru a face împreună lucruri bune pentru România, şi cei de la guvernare, dar şi cei din opoziţie”, mai susţine Plumb.

Curtea Constituţională a stabilit, luni, că Legea bugetului de stat pe 2015 este constituţională, respingând sesizarea PNL, care a invocat printre motive lipsa unei strategii fiscal-bugetare şi faptul că proiectul trebuia înaintat de Guvern Parlamentului până la 15 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici