PMP îl va susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, dacă dreapta face front comun

  • Liderul PMP Eugen Tomac a anunţat însă că o decizie va fi luată abia săptămâna viitoare.
  • PMP a anunţat, în decembrie, că Theodor Paleologu este candidatul la Primăria Bucureşti.
890 afișări
Imaginea articolului PMP îl va susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, dacă dreapta face front comun

PMP îl va susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, dacă dreapta face front comun

PMP l-ar susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, dacă toate partidele de dreapta ar face un front comun în acest sens. Liderul PMP Eugen Tomac a anunţat însă că o decizie va fi luată abia săptămâna viitoare.

Liderul PMP Eugen Tomac a anunţat că o decizie va fi luată săptămâna viitoare, când partidul îşi va anunţa şi candidaţii pentru toate sectoarele.

„Urmează săptămâna viitoare să luăm decizia în ceea ce priveşte candidatul pentru Primăria Bucureşti şi să anunţăm şi candidaţiii la toate sectoarele”, a spus Eugen Tomac.

Acesta susţine că PMP l-ar sprijini pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, dacă partidele de dreapta fac front comun împotriva stângii.

„Am discutat doar cu Nicuşor Dan şi i-am spus că dacă va exista un consens pentru a-l susţine toate partidele să fie candidatul unic al dreptei, în Bucureşti, şi PMP va fi alături”, a mai spus Eugen Tomac.

PMP a anunţat, în decembrie, că Theodor Paleologu este candidatul la Primăria Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici