PNL a validat candidatura lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca pentru un nou mandat

Colegiul Director Judeţean al PNL Cluj a validat, vineri, candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din vara acestui an.

3958 afișări
Imaginea articolului PNL a validat candidatura lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca pentru un nou mandat

PNL a validat candidatura lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca pentru un nou mandat

Preşedintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că experienţa lui Emil Boc este apreciată şi la nivel european.

„Am validat 28 de candidaturi la funcţia de primar, printre care şi a celor de oraşe şi municipii din judeţul Cluj. Astfel, la Cluj-Napoca a fost validată candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar şi nu am nicio emoţie în privinţa sa, deoarece faptele sale vorbesc. Sunt convins că Emil Boc va fi confirmat de clujeni în funcţia de primar după alegerile locale, în condiţiile în care experienţa domniei sale este apreciată şi la nivel european, dovadă stând intervenţiile sale de la PE, la nivelul Comitetului Regiunilor. De asemenea, nu am nicio emoţie în ceea ce priveşte viitorul Consiliu Local al municipiului Cluj-Napoca”, a spus Buda.

Acesta a subliniat că au mai fost validate candidaturile actualului primar liberal din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a primarului din Huedin, Mircea Moroşan, şi a primarului Cristian Matei, din Turda, edil ales în 2016 pe listele PSD.

De asemenea, la Gherla va candida Ovidiu Drăgan, iar la Dej Aurelian Mureşan.

Emil Boc a fost ales pentru prima oară primar al municipiului Cluj-Napoca în anul 2004, a fost reales în 2008, dar şi-a întrerupt mandatul după ce a fost numit prim-ministru al României. Acesta a mai fost ales primar în 2012 şi apoi la alegerile locale din 2016.

PNL Cluj i-a validat, recent, şi pe primarii liberali de comune aflaţi în funcţie, dar şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, pentru un nou mandat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici