PNL a vrut să introducă pe ordinea de zi a Senatului legea dării în plată, propunerea a fost respinsă

Liberalii au solicitat miercuri introducerea legii dării în plată pe ordinea de zi a plenului Senatului, atât la şedinţa Biroului Permanent, cât şi în timpul şedinţei de plen, însă cererea a fost respinsă.

523 afișări
Imaginea articolului PNL a vrut să introducă pe ordinea de zi a Senatului legea dării în plată, propunerea a fost respinsă

PNL a vrut să introducă pe ordinea de zi a Senatului legea dării în plată,propunerea a fost respinsă (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Preşedintele Comisiei juridice, liberalul Cătălin Boboc, a solicitat la începutul şedinţei de plen, introducerea pe ordinea de zi a legii dării în plată, însă cerera a fost respinsă cu 45 de voturi "pentru", 58 de voturi "împotrivă" şi 3 abţineri.

"Dorim ca această lege să intre în calupul de săptămâna viitoare", a explicat votul liderul grupului PSD, Mihai Fifor.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că această solicitare a fost făcută şi în timpul şedinţei Biroului Permanent, dar a fost respinsă, întrunind doar patru voturi.

Legea a trecut săptămâna trecută de comisiile de specialitate ale Senatului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici