PNL Caraş-Severin, susţinere pentru Orban la congres. Marcel Vela: A reuşit să unească partidul

Biroul Politic Judeţean al PNL Caraş-Severin a decis, vineri, susţinerea la următorul congres a candidaturii preşedintelui PNL, Ludovic Orban, pentru un nou mandat în această funcţie.

193 afișări
Imaginea articolului PNL Caraş-Severin, susţinere pentru Orban la congres. Marcel Vela: A reuşit să unească partidul

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Rezultatele foarte bune însumate la toate rundele de alegeri din 2019 şi 2020, performanţa la guvernare în funcţia de prim-ministru, precum şi modalitatea în care a condus PNL, apreciată de marea majoritate a reprezentanţilor din administraţia locală, constituie argumentele pentru care Biroul Permanent Judeţean al filialei PNL Caraş-Severin a luat decizia cu unanimitate de voturi”, transmite PNL Caraş-Severin.

Preşedintele PNL Caraş-Severin, senatorul Marcel Vela, spune că îl cunoaşte pe Ludovic Orban de 30 de ani şi au lucrat împreună multă vreme.

„A reuşit să unească partidul, să câştige alegeri, să-l aducă la guvernare, dar mai ales să fie un premier performant, în cea mai grea perioadă prin care a trecut România. În plus, aprecierea de care se bucură în rândul membrilor PNL, precum şi deschiderea şi disponibilitatea faţă de aceştia întăresc decizia mea personală cât şi a filialei de susţinere pentru Ludovic Orban”, susţine Vela.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici