PNL cere demiterea lui Cristian Diaconescu

PNL cere PSD să-l demită pe purtătorul de cuvânt Cristian Diaconescu pentru "minciunile" acestuia referitoare la solicitările unor lideri europeni referitoare la demiterea ministrului de Externe, Adrian Cioroianu.

3 afișări
Imaginea articolului PNL cere demiterea lui Cristian Diaconescu

PNL cere demiterea lui Cristian Diaconescu

"Partidul Naţional Liberal consideră nedemne declaraţiile purtătorului de cuvânt al PSD, Cristian Diaconescu, privind aşa-zise solicitări ale unor lideri de instituţii europene referitoare la demiterea ministrului de Externe Adrian Cioroianu", se arată într-un comunicat al PNL remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Liberalii precizează că preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a infirmat "prompt", luni, "alegaţiile purtătorului de cuvânt al PSD", şi că purtătorul de cuvânt al Oficiului pentru Instituţii Democratice şi Drepturile Omului (ODIHR), Urdur Gunnarsdottir, "a respins dur", marţi, afirmaţiile lui Cristian Diaconescu.

"Mai mult, Urdur Gunnarsdottir a precizat că nu se aflase până în prezent despre această situaţie", adaugă PNL.

PNL solicită PSD demiterea lui Cristian Diaconescu "pentru că un purtător de cuvânt nu poate minţi atât de grav, mai ales când este vorba de cetăţeni români şi de imaginea României".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici