PNL desemnează noi lideri la filialele Gorj, Iaşi şi Teleorman

Conducerea vechiului PNL a decis, miercuri, desemnarea unor noi lideri la trei dintre filialele partidului, Tudor Barbu luându-i locul lui Dian Popescu la Gorj, Costel Alexe înlocuindu-l pe Cristian Adomniţei la Iaşi şi Eugen Pîrvulescu devenind lider la Teleorman.

377 afișări
Imaginea articolului PNL desemnează noi lideri la filialele Gorj, Iaşi şi Teleorman

PNL desemnează noi lideri la filialele Gorj, Iaşi şi Teleorman (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"La filiala Gorj, în locul lui Dian Popescu a fost desemnat Tudor Barbu, la filiala Iaşi în condiţiile suspendării calităţii de membru a lui Cristian Adomniţei a fost desemnat pentru exercitarea atribuţiilor de preşedinte deputatul Costel Alexe, iar la filiala Teleorman preluarea temporară a atribuţiilor de preşedinte în cadrul organizaţiei noastre va fi făcută de Eugen Pîrvulescu", a declarat, la finalul şedinţei conducerii vechiului PNL, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.

Adomniţei este cercetat pentru favorizarea făptuitorului şi fals intelectual, şi a fost plasat în arest la domiciliu în urma unei decizii a Curţii de Apel Iaşi, care a dispus aceeaşi măsură şi pentru angajatele CJ Iaşi, Teodora Jinga şi Carmen Irimescu, precum şi pentru Letiţia Popa, administrator al Laser CO SRL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici