PNL şi PDL au părăsit plenul Senatului

Senatorii PNL şi PDL au părăsit, marţi, plenul la votul final pentru proiectele organice, protestând astfel faţă de încălcarea Regulamentului prin faptul că Senatul nu se mai întruneşte în plen în ziua de miercuri.

332 afișări
Imaginea articolului PNL şi PDL au părăsit plenul Senatului

PNL şi PDL au părăsit plenul Senatului (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a anunţat că liberalii vor părăsi sala ca protest faţă de respingerea propunerii PNL ca Senatul să legifereze mai multe ore.

El a criticat faptul că majoritatea senatorilor a respins luni propunerea liberalilor ca votul final pentru proiectele de lege cu caracter organic să fie dat în ziua de miercuri, prevedere conţinută şi în Regulamentul Senatului.

Liderul senatorilor PDL, Dumitru Oprea, a menţionat că, anterior, democrat-liberalii au criticat şi ei faptul că Regulamentul nu se respectă.

"Rămâneţi dumneavoastră cu ciocoii dumneavoastră. Rămâneţi cu ciocoii", le-a spus Oprea senatorilor PSD, înainte ca senatorii democrat-liberali să părăsească sala.

"Deci vă luaţi pauză de cafea şi dumneavoastră", a fost replica preşedintelui de şedinţă, Ioan Chelaru.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici