PNL va depune, miercuri, la Senat, moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Dorel Andruşcă

Preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat, luni, că liberalii vor depune miercuri la Senat o moţiune simplă prin care vor cere demisia ministrului Economiei, Dorel Andruşca, din cauza situaţiei dezastruoase a companiilor de stat.

111 afișări
Imaginea articolului PNL va depune, miercuri, la Senat, moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Dorel Andruşcă

PNL va depune, miercuri, la Senat, moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Dorel Andruşcă

"Am luat decizia ca miercuri să depunem moţiunea la Senat împotriva ministrului Economiei, Dorel Andruşcă", a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Executiv al partidului care a avut loc la Parlament.

PNL a anunţat încă din 22 mai intenţia unei moţiuni simple împotriva ministrului Economiei, Dorel Andruşcă.

''Motivele pentru care facem acest lucru cred că sunt evidente pentru toată lumea, dar este nevoie ca ministrul Economiei să vină să prezinte în Parlamentul României situaţia companiilor de stat, care este dezastruoasă şi pe care domnia sa o administrează şi, în acelaşi timp, să ştim de ce Mittal pleacă din România şi se duce în altă ţară, pentru că este clar că nu pleacă pentru că în România condiţiile sunt foarte bune", afirmat senatorul PNL, Florin Cîţu.

Camera Deputaţilor va dezbate, în plenul de luni, moţiunea simplă prin care PNL cere demisia ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici. Liberalii acuză lipsa de predictibilitate a măsurilor Guvernului în domeniul fiscal, precum şi intenţia de a face Pilonul II de pensii opţional. Deputaţii vor vota, în plenul de miercuri, moţiunea simplă a PNL, intitulată "Harababura fiscală PSD-ALDE te lasă fără banii tăi de pensie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici