PNL va depune moţiune de cenzură în urma asumării răspunderii Guvernului pe Coduri

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că liberalii vor depune moţiune de cenzură în urma asumării răspunderii pe cele două Coduri de către Guvern, afirmând că, de fapt, documentul se va referi la întreaga activitate a Executivului.

24 afișări
Imaginea articolului PNL va depune moţiune de cenzură în urma asumării răspunderii Guvernului pe Coduri

PNL va depune moţiune de cenzură în urma asumării răspunderii Guvernului pe Coduri (Imagine: Mediafax Foto)

"Da! O vom face, cu atât mai mult cu cât doar din punct de vedere procedural moţiunea va fi legată de asumarea Codurilor, de această manevră, a Guvernului de asumare a răspunderii pe Coduri. Pentru noi, această moţiune va avea încărcătura unei moţiuni de cenzură adresată întregii activităţi a Guvernului în aceste şase luni", a declarat Crin Antonescu, răspunzând unei întrebări.

De asemenea, el a mai arătat că se află în discuţii cu liderii UDMR pentru iniţierea acestui demers.

Premierul Emil Boc îşi asumă răspunderea, în numele Guvernului, în faţa Camerelor reunite ale Parlamentului, pe proiectele de lege privind Codul civil şi Codul penal, în două şedinţe consecutive, care vor avea loc, luni, la ora 16.00 şi la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici