PNL va organiza sâmbătă un miting în Bucureşti pentru a cere demisia lui Gabriel Oprea

PNL va organiza, sâmbătă, un miting în Bucureşti pentru a cere demisia ministrului de Interne, Gabriel Oprea, a anunţat, vineri, prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu, arătând că vor participa 3000 de liberali, care îi vor înmâna lui Oprea o demisie în alb.

495 afișări
Imaginea articolului PNL va organiza sâmbătă un miting în Bucureşti pentru a cere demisia lui Gabriel Oprea

PNL va organiza sâmbătă un miting în Bucureşti pentru a cere demisia lui Gabriel Oprea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"PNL, la nivel de Bucureşti, a hotărât să facă mâine (sâmbătă - n.r.) o acţiune de protest, un miting, pentru a solicita demisia domnului vicepremier Oprea din funcţia pe care o deţine. Va avea loc începând cu ora 11.00, va fi o deplasare din faţa Guvernului, din Piaţa Victoriei, mergând pe Calea Victoriei până la Ministerul de Interne", a precizat Atanasiu.

El a spus că PNL are aprobare pentru miting pentru deplasarea pe unul dintre trotuarele Căii Victoria.

Atanasiu a menţionat că la acţiune vor fi prezenţi aproximativ 3.000 de liberali şi că speră să se adauge şi alţi cetăţeni.

"Ne vom opri la Ministerul de Interne şi vom înmâna ministrului Oprea o demisie gata scrisă, să facă doar efortul de a o semna ca să grăbim luarea deciziei", a adăugat Atanasiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici