PNL: Viaţa lui Mircea Ionescu-Quintus este o viaţă în slujba naţiunii române şi a PNL

Partidul Naţional-Liberal a primit ”cu mare tristeţe” vestea morţii preşedintelui său de onoare, Mircea Ionescu-Quintus, liberalii afirmând că viaţa acestuia a fost o viaţă dedicată naţiunii române, o viaţă care este un model pentru fiecare român şi pentru fiecare liberal.

155 afișări
Imaginea articolului PNL: Viaţa lui Mircea Ionescu-Quintus este o viaţă în slujba naţiunii române şi a PNL

PNL: Viaţa lui Mircea Ionescu-Quintus este o viaţă în slujba naţiunii române şi a PNL

”Viaţa domnului preşedinte Mircea Ionescu Quintus este un model pentru orice liberal, pentru orice român. O viaţă pusă în slujba naţiunii române, o viaţă pusă în slujba PNL. Participant direct la multe momente cruciale din istoria modernă a României, domnul preşedinte Quintus este un exemplu de rezistenţă în faţa greutăţilor istoriei. Credinţa în valorile democraţiei şi ale liberalismului, patriotismul de cea mai pură esenţă, omenia, umorul şi forţa spiritului l-au ajutat să înfrunte timpurile şi să fie un învingător”, se arată într-un comunicat de presă al PNL.

Liberalii îl omagiază pe Ionescu-Quintus nu doar pentru faptul că a ţinut vii istoria şi tradiţiile partidului, dar şi pentru contribuţia la renaşterea şi înnoirea PNL.

”A fost un exemplu de ataşament faţă de partidul care îi datorează atâtea. Nimeni nu poate uita cum, în ciuda vârstei înaintate, punea atâta energie şi pasiune în susţinerea ideilor liberale, venea întotdeauna cu un sfat util pentru partid. A făcut-o până în ultimele zile de viaţă. Spiritul său, valorile în care a crezut şi de la care nu a abdicat nici măcar o clipă vor rămâne vii în rândurile PNL. Este datoria noastră de onoare faţă de cel care ne-a fost mentor şi părinte politic”, precizează PNL.

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a murit vineri, la vârsta de 100 de ani.

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că Mircea Ionescu-Quintus va fi depus la capela Bisericii de pe strada Buna Vestire, din Ploieşti, iar înmormânarea va avea loc marţi, la Cimitirul Viişoara, din oraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici