Politicianul francez Eric Zemmour, care se vrea preşedintele Franţei, a făcut un gest obscen

  • Zemmour a răspuns arătând degetul mijlociu, înj timpul unei vizite care a iscat controverse.
  • Se aşteaptă ca politicianul de extremă-dreapta să-şi anunţe candidatura la preşedinţia Franţei în zilele următoare, după ce şi-a încheiat pre-campania cu o furtună de critici.
  • În acest timp, în sondaje scade, iar prietenii iau distanţă faţă de el.
1111 afișări
Imaginea articolului Politicianul francez Eric Zemmour, care se vrea preşedintele Franţei, a făcut un gest obscen

Vizita la Marsilia a lui Eric Zemmour, scriitorul şi posibil candidat la şefia statului la alegerile din 2022, a aprins spiritele. Campania s-a încheiat foarte rău, cu un deget mijlociu arătat unui contestatar, o femeie, imagine imortalizată de agenţia France Press.

La ieşirea dintr-un restaurant unde tocmai luase prânzul, o femeie s-a apropiat de maşina lui, iar acesta a acceptat să coboare geamul. Ea i-a arătat degetul mijlociu, iar Zemmour a făcut la fel, adăugând: „Şi foarte profund...”, în timp ce consilierul său, Sarah Knafo, lângă el, râdea.

Zemmour prezentase Marsilia drept „anti-exemplul”, descriind-o ca „dezintegrată de imigraţie. Dacă nu facem nimic, toată Franţa va fi ca Marsilia, un oraş scufundat de imigraţie şi parţial islamist”. Marsilia, un oraş cosmopolit „este un mit”, a adăugat eseistul. Oraş-port, Marsilia a fost modelat de-a lungul secolelor de diverse migraţii, italiene, armene şi magrebiene.

A fost „un gest instinctiv”, l-a apărat anturajul său.

În ultimele zile, Zemmour a pierdut sprijinul finanţatorului Charles Gave, chiar dacă acesta s-a apărat susţinând că „nu a fost niciodată în echipă”. Nu numai atât: avocaţii săi au anunţat că intenţionează să dea în judecată revista Closer, care a scris vineri că cel mai apropiat consilier al său, Sarah Knafo, este însărcinată cu el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici