Ponta a votat la Şcoala 17: Mă aştept ca schimbările să fie în bine, 2014 e anul schimbărilor

Premierul Victor Ponta şi soţia sa, Daciana Sârbu, au votat, duminică, la Şcoala 17, "Pia Brătianu", din Bucureşti, preşedintele PSD declarând că miza alegerilor este foarte importantă şi că el se aşteaptă ca schimbările din anul 2014 să fie în bine.

243 afișări
Imaginea articolului Ponta a votat la Şcoala 17: Mă aştept ca schimbările să fie în bine, 2014 e anul schimbărilor

Ponta a votat la Şcoala 17: Mă aştept ca schimbările să fie în bine, 2014 e anul schimbărilor (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Ponta a venit la vot la ora 10.00, alături de soţia sa, Daciana Sârbu, candidat pentru Parlamentul European. Cei doi au mers spre secţia de vot pe jos, ţinându-şi de mâna fetiţa, Irina.

Premierul a venit la secţia de vot îmbrăcat în blue-jeans şi cămaşă şi purtând pantofi sport, în timp ce atât soţia sa, cât şi fetiţa, aveau ţinute cu motive tradiţionale româneşti, pe fond roşu.

"Am votat pentru faptul că în 2014 se schimbă şi România după atâţia ani, se schimbă şi Europa după atâţia ani, după zece ani şi cred că şi Europa şi România se vor schimba în bine", le-a spus Ponta jurnaliştilor, după ce a votat.

El a spus că se aşteaptă, ca orice alt alegător care vine la vot, ca schimbările după zece ani să fie în bine şi tot ceea ce a mers prost în ultimii ani să poate fi îndreptat. Întrebat cât de important este votul de duminică pentru alegerile prezidenţiale de la sfârşitul anului, Ponta a răspuns: "2014 e anul tuturor schimbărilor".

El a mai spus că miza acestui scrutin pentru PE este uriaşă, întrucât este foarte important cine va conduce Europa în următorii cinci ani. Premierul a precizat că în cursul zilei va sta cu familia şi spre după-amiază va merge la sediul PSD.

La rândul său, Daciana Sârbu le-a spus jurnaliştilor că a votat cu convinegera că se pot face lucruri minunate pentru România.

Ea a precizat că a venit purtând haine cu motive tradiţionale româneşti pentru că e mândră de tradiţiile româneşti şi de România. În momentul în care soţia sa făcea declaraţii, premierul a observat că fetiţa nu mai este lângă el şi Daciana şi a comentat pe marginea acestui fapt, arătând că "nu e în regulă". "Unde e, unde a fugit? Am venit cu copil şi plecăm fără copil? Nu e în regulă", a spus Ponta. El a spus că de la secţia de vot va merge împreună cu soţia sa la Buftea, pentru a susţine candidatura Gabrielei Szabo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici