Ponta, apostrofat la Piteşti de mai multe persoane care l-au întrebat despre locuri de muncă

Premierul Victor Ponta a fost apostrofat, joi, la Piteşti, de un grup de persoane care l-au aşteptat la intrarea în Palatul Administrativ din municipiu, oamenii întrebându-l unde sunt locurile de muncă promise.

555 afișări
Imaginea articolului Ponta, apostrofat la Piteşti de mai multe persoane care l-au întrebat despre locuri de muncă

Victor Ponta (Imagine: Radu Stefan/Mediafax Foto)

Victor Ponta a fost aşteptat, joi, la Piteşti, la intrarea în Palatul Administrativ, de mai multe persoane care l-au întrebat unde sunt locurile de muncă promise.

Premierul nu s-a oprit să vorbească cu oamenii şi a intrat, însoţit de primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, în clădirea Palatului Administrativ, unde a avut o întâlnire cu reprezentanţii Dacia-Renault.

Printre cei care l-au întâmpinat pe Ponta la Piteşti s-a numărat şi fostul şef al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu.

Preşedintele PSD Argeş, Tudor Pendiuc, a spus că premierul va discuta cu autorităţile locale din judeţ despre autostrada Piteşti-Râmnicu Vâlcea-Sibiu, despre realizarea unei centuri în zona de vest a Piteştiului, care va lega municipiul de localitatea Bascov, dar şi despre exerciţiul financiar 2014 - 2020.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici