Ponta: Ar fi cel puţin 22 de milioane de preşedinţi mai buni decât Băsescu

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri la Racşa, în judeţul Satu Mare, că ar fi "cel puţin 22 de milioane de preşedinţi mai buni" decât Traian Băsescu, adăugând că el şi colegii săi sunt bucuroşi că sunt "ticăloşii" care au mărit pensiile minime.

22 afișări
Imaginea articolului Ponta: Ar fi cel puţin 22 de milioane de preşedinţi mai buni decât Băsescu

Ponta: Ar fi cel puţin 22 de milioane de preşedinţi mai buni decât Băsescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Decât domnul Băsescu ar fi cel puţin 22 de milioane de preşedinţi mai buni. Traian Băsescu nu vrea binele României, ci zi de zi vrea să se răzbune pe români. Suntem bucuroşi că suntem «ticăloşii» care am mărit pensiile minime şi o pensie minimă din acest moment acoperă consumaţia dintr-o seară de la restaurantul Cireşica a domnului Traian Băsescu. 350 de lei - atâta probabil costă nota de plată - dacă nu o plăteşte cumva SPP-ul - a domnului Băsescu, ca să danseze, să mânânce şi să bea la Cireşica. Deci suntem mândri că suntem ticăloşi", a declarat Victor Ponta, în cadrul unei conferinţe de presă, răspunzând întrebării unui reporter dacă vede un preşedinte mai bun decât Băsescu.

"Cred că există în România 22 milioane de oameni care măcar n-ar face rău ţării aşa cum face Traian Băsescu", a conchis Ponta.

Liderul PSD Victor Ponta s-a aflat, miercuri, la Racşa, pentru a-l susţine pe candidatul partidului, Toma Betea, la funcţia de primar la alegerile care vor avea loc duminică. Preşedintele PSD a fost însoţit de vicepreşedintele Titus Corlăţean şi de europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici