Ponta: Bugetul pe 2013 poate fi aprobat până la finele anului, dacă nu apar "blocaje" din altă parte

Proiectul de buget pentru anul viitor poate fi aprobat până la sfârşitul acestui an, într-un calendar strâns, dacă nu vor apărea "blocaje", a declarat, sâmbătă, premierul Victor Ponta, precizând că aceste blocaje nu apar din partea USL.

230 afișări
Imaginea articolului Ponta: Bugetul pe 2013 poate fi aprobat până la finele anului, dacă nu apar "blocaje" din altă parte

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a arătat din nou că este convins că proiectul de buget va aparţine Guvernului USL, după câştigarea alegerilor parlamentare.

"Putem avea aprobat bugetul până la sfârşitul anului, într-un calendar strâns, dacă nu vor apărea blocaje. În mod sigur, blocajele nu apar de la USL", a spus Ponta.

Ministrul Finanţelor, Florin Georgescu, a declarat în septembrie că bugetul pentru anul viitor va fi prezentat la 15 zile după instalarea noului guvern rezultat din alegerile parlamentare programate în decembrie, derogarea faţă de termenul legal, 15 octombrie, fiind convenită cu FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici