Ponta: Condamn orice declaraţie cu conotaţie misogină sau rasistă a oricărui candidat

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, marţi, referindu-se la solicitarea unor ONG-uri de retragere a candidaturii lui Gigi Becali, pe care îl acuză de rasism, xenofobie, misoginism, că el condamnă orice declaraţie cu o astfel de conotaţie făcută de oricare candidat la parlamentare.

245 afișări
Imaginea articolului Ponta: Condamn orice declaraţie cu conotaţie misogină sau rasistă a oricărui candidat

Ponta: Condamn orice declaraţie cu conotaţie misogină sau rasistă a oricărui candidat (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

"Orice fel de declaraţie a oricărui candidat cu o conotaţie rasistă, misogină o voi condamna imediat", a spus Ponta.

Coaliţia Antidiscriminare din România le-a adresat un apel politic liderilor USL Victor Ponta şi Crin Antonescu în care le cere să reanalizeze oportunitatea candidaturii la parlamentare a lui George Becali din partea USL, apreciind că acesta este un "politician misogin, homofob şi rasist".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici