Ponta: Congresul PSD, moment de bilanţ pentru ultimii trei ani ai partidului

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, în deschiderea Congresul PSD, că evenimentul reprezintă un moment de bilanţ al ultimilor trei ani pentru partid, şi ocazia pentru a prezenta proiectul pentru viitorul României.

145 afișări
Imaginea articolului Ponta: Congresul PSD, moment de bilanţ pentru ultimii trei ani ai partidului

Ponta: Congresul PSD, moment de bilanţ pentru ultimii trei ani ai partidului (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Este un moment de bilanţ pentru ultimii trei ani, care s-au scurs de la Congresul din 2010. În acelaşi timp, un moment în care trebuie să vă prezentăm dumneavoastră, militanţii, trebuie să prezentăm partenerilor noştri politici, sociali, europeni şi internaţionali proiectul pe care PSD îl are pentru viitorul României, acel proiect care să facă din România o ţară mai bună şi din locuitorii României oameni mai prosperi şi, până la urmă, mai fericiţi de a trăi într-o ţară mai dreaptă", a spus Victor Ponta.

El a mai spus că "PSD este unul dintre partidele cele mai puternice" şi că acest Congres are loc sub egida a 120 de ani de social-democraţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici