Video Ponta: Dacă moţiunea pică, Sorin Grindeanu va discuta joi cu PSD şi ALDE despre noul Cabinet

Preşedintele SGG, Victor Ponta, aflat duminică la grupul PSD din Camera Deputaţilor, a declarat că premierul Sorin Grindeanu va discuta joi cu PSD şi ALDE, despre formarea Cabinetului Grindeanu 2, în cazul în care moţiunea va pica.

1579 afișări

"Am vorbit în interiorul grupului şi îi mulţumesc domnului Ciolacu, care mi-a dat cuvântul. Am transmis un punct de vedere al meu, ca fost preşedinte, fost premier, depunerea efectivă a moţiunii e un război atomic în care va pierde PSD şi va câştiga preşedintele Iohannis. Mai e timp. Vă spun în numele premierului că dacă moţiunea nu îndeplineşte numărul, Sorin Grindeanu va discuta cu conducerea PSD şi ALDE cum se formează Guvernul Grindeanu 2", a declarat Victor Ponta.

Acesta a declarat că în cazul celuilalt scenariu, dacă moţiunea va trece, atunci "singura persoană care va putea numi premierul este Iohannis".

După ce a plecat Victor Ponta, la grupul PSD din Camera Deputaţilor a venit şi liderul PSD, Liviu Dragnea, care a evitat să facă declaraţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici