Ponta: Decizia Curţii Constituţionale privind referendumul va fi respectată şi implementată de către Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat luni, după şedinţa USL, că decizia Curţii Constituţionale privind rezultatul referendumului de demitere a preşedintelui Traian Băsescu va fi respectată şi implementată în totalitate de către Guvern.

3939 afișări
Imaginea articolului Ponta: Decizia Curţii Constituţionale privind referendumul va fi respectată şi implementată de către Guvern

Ponta: Decizia Curţii Constituţionale privind referendumul va fi respectată şi implementată de către Guvern (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat dacă USL a decis sesizarea Curţii Constituţionale, în privinţa boicotului PDL la referendum, Victor Ponta a răspuns că tot ceea ce poate spune este că Parlamentul României este instituţia care, în baza prevederilor constituţionale, a luat decizia suspendării preşedintelui Traian Băsescu, aşa încât, în mod sigur Parlamentul României, prin cei doi preşedinţi, Zgonea şi Filip, îşi va spune punctul de vedere.

"Nu se pune problema de constestat, pentru că nu s-a luat nicio decizie, USL îşi va spune punctul de vedere, în vederea adoptării unei decizii de către CC. Ceea ce eu pot să vă spun ca preşedinte USL şi prim-ministru este faptul că decizia Curţii Constituţionale va fi respectată şi implementată în totalitate de către Guvern", a arătat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici