Ponta despre demisia Elenei Udrea: Nu mă bucur de răul altuia, aşa se întâmplă la alegeri

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta a declarat că nu se bucură pentru demisia Elenei Udrea de la şefia PDL Bucureşti, deoarece şi el a trecut prin astfel de momente, şi a apreciat că gestul acesteia este unul normal în condiţiile în care democrat-liberalii au pierdut alegerile locale.

284 afișări
Imaginea articolului Ponta despre demisia Elenei Udrea: Nu mă bucur de răul altuia, aşa se întâmplă la alegeri

Ponta despre demisia Elenei Udrea: Nu mă bucur de răul altuia, aşa se întâmplă la alegeri (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Aşa se întâmplă la alegeri, cei care câştigă sărbătoresc, cei care pierd vor să înţeleagă de ce au pierdut. Am trecut şi eu prin chestia asta de multe ori, dar nu mă bucur neapărat de răul altcuiva niciodată", a spus Ponta.

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a decis încă de duminică seară să demisioneze din funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti, demisia fiind efectivă după validarea aleşilor locali de la nivelul Capitalei, în conformitate cu prevederile legale.

PDL a pierdut, în urma alegerilor locale de duminică, cele două primării de sector pe care le avea în Bucureşti, iar potrivit rezultatelor parţiale, scorul la alegerile pentru CGMB este de 16,39%. Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană a obţinut 16,49%, contracandidatul său Sorin Oprescu, susţinut de USL având 55,71 % din voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici